Extra smaakmakers

Butternutsaus

10-01-2025

Verwarm de oven op 220°C Snij de butternut en sjalotten in stukken, de venkel in reepjes. Plet het teentje look.
Verspreid de groenten op de bakplaat en meng met de kruiden en rijstolie. Plaats 20 à 25 minuten in de oven.
Schep alle groenten in een blender (of hou een deeltje over om als groente bij een gerecht...

Broccolisaus

10-01-2025

Kook de broccoli gaar. Schep de broccoli in een blender met de room, 100ml kookvocht van de broccoli en een half groentenbouillonblokje. Mix fijn en kruid met peper, zout en chilipeper. Voeg nog room of kookvocht toe als je de saus te dik vindt.

Rooster de noten tot ze goudbruin zijn. Doe de ingrediënten met uitzondering van de olijfolie, in een blender en mix tot een smeuïge pesto. Kruid met peper en grof zeezout.

Céline De Groote